hráčů online
Zkopírování IP
Vítejte na našem webu. Snad najdeš zde vše potřebné!

První připojení na mithrill
Téma založil leldahraje

leldahraje

leldahraje

Helper
Zaregistrován
28 Feb 2021
Naposledy spatřen
02 May 2023
Témat
1
Příspěvků
1
IGN
leldahraje

Čau tady Lelda, chtěl bych ti teď říct co udělat po připojení k nám na server aby tvůj začátek byl co nejlepší.

Jako první věc bych ti doporučil připojit se k nějaké práci nejlépe miner, hunter a woodcutter ty jsou za mě nejlepší. Připojíš se k tím pomoci příkazu /jobs join (název práce) a jak práci opustit /jobs leave(název práce) no a k čemu jsou práce vlastně dobré hele na penízky.

Jako další bych ti doporučil hlasovat pro server na hlasovacích stránkách jako  jsou Czechcraft,Czechlist a další. Hlasovat můžeš tak že napíšeš do chatu /vote kliknes na hlasovací odkazy a zvolíš možnost všechny pak se ti objeví jednotlivé odkazy na které když klikneš tak tě to odkaze na hlasovací stránky kde zadáš svůj nick(herní jméno ve hře) a dáš hlasovat pro server. Za hlasování ziskas klíč který můžeš použit na /warp truhly kde můžeš vyhrát zajímavé věcičky.

Dále třeba /warp nexus kde těžíš blocky jako třeba iron,gold,diamond a netherite block a čím více bloku vytěžíš tím větší je šance ze ti padne něco zajimavejšího.

Nooo a víš co udělala naše  pandička /Quest a tam mas věci na cely den takže můžeš plnit úkoly a vydělat penízky a kličky.

A je toho mnohem více ale už mě bolí ručičky takže zase někdy příště ahojky ❤️

 

leldahraje · před rokem