hráčů online
Zkopírování IP
Vítejte na našem webu. Snad najdeš zde vše potřebné!

Update na 1.19 - wipe informace
Téma založil Chlachta

Chlachta

Chlachta

Admin
Unconfirmed Member
Zaregistrován
26 Feb 2021
Naposledy spatřen
05 Jul 2023
Témat
39
Příspěvků
41
IGN
Chlachta

DŮLEŽITÉ OZNÁMENÍ

 

Vždy jsme se snažili udržet mapu, co to nejdéle šlo. Poslední dobou všichni vnímáte všechny problémy s ní.  Mapa je tu s námi již od 1.15/1.16 a dokonce se podařilo alespoň zčásti pokrýt nový druh map z 1.18. Tentokrát už tento přechod nebude možný. 

PROTO s updatem na 1.19 bude mapa nová. Proběhne tedy částečný wipe. Co to pro vás znamená?

Současná stavební mapa bude smazána a nahrazena kompletně novou, s upravenou generací světa. Ať už z důvodu hladkého chodu, tak odstranění velké části zničené přírody a zbytečných rozbořených staveb.

Chceme, aby každý měl rovné šance - proto se nebudou převádět STAVBY hráčů. 

Chápeme, jak nepopulární rozhodnutí to je, ale je nevyhnutelné, neexistuje žádné spravedlivé rozhodnutí. Nicméně, pokud budete mít zájem, vaši stavbu stáhneme do schematiku, který si můžete případně nahrát do singleplayeru či jinam. O schem žádejte prosím na discordu v roomce "  x│schematic "

 

Dále se z 99% nebudou přenášet věci - rozhodně ne takové, které získáváte běžným hraním - seznam povolených věcí k převodu bude včas oznámen.  Naopak, co vám 100% zůstane i po wipu, budou společníci (/c) 

Kromě nové generace světa (pár fotek mohu již poskytnout, kdo by měl zájem) vás čekají i některé změny v pluginech - přibude vylepšený beacon a možná i nějaké ty zvířata. V prvních dnech nové mapy vás také bude čekat i nějaké to ulehčení převodu (pravděpodobně vylepšený kit či krátkodobé VIP)

TERMÍN WIPU BUDE VČAS OZNÁMEN, proto PROSÍM! NEPANIKAŘTE a užívejte si hraní jako doposud. V posledních dnech staré mapy bude také umožněno PVP na mapě a budou odebrány resky, takže budete moci krást, podpalovat a řádit, jak je libo. 

Pro případné dotazy jsme tu pro vás v roomce na discordu  "Surv 119"  nebo zde na fóru

Chlachta · před rokem